Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókjába

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Neve *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó mégegyszer *
Email *
Email mégegyszer *
Captcha *
Reload Captcha
A kosár üres

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/neosz/data/www/neosz.hu/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 263
A kosár üres

Táskáink:


Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/neosz/data/www/neosz.hu/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 263

Vígjáték

999 Ft

BBC A fagy birodalma 2.

BBC A FAGY BIRODALMA 2.
(DVD Film)

Indulj velünk egy lélegzetállító utazásra a sarkvidékekre, olyan tájakra ahova az emberiség legnagyobb része soha nem juthat el. A BBC egyedülálló sorozata, a filmes technika legújabb vívmányait felhasználva döbbenetes képsorokon mutatja be Földünk legvadabb területének szépségét, mindent elsöprő erejét, különleges állatvilágát és a túlélésért folytatott végtelen küzdelmet, a felszínen és a tenger mélyén. A DVD-n található epizódok: Nyár, ősz.
999 Ft

Isten városa

ISTEN VÁROSA
(DVD Film)

A film Rio de Janeiro nyomornegyedének szegények lakta utcáin zajlik. Két különböző utat bejáró fiú útját követi nyomon 15 éven át, a hatvanas évek végétől a nyolcvanas évek elejéig. Az egyikből fotós lesz, a másikból drogdíler. A film rövid történetek sorozatán keresztül mutatja be életútjukat, melyekből sokszor igen rövidre sikeredett sorsok rajzolódnak ki. Az Isten városa főszereplője nem egy személy, hanem egy hely. Az Isten városa egy hatvanas években elkezdett, szegényeknek épült lakótelep, amely a nyolcvanas évek elejére Rio de Janeiro egyik legveszélyesebb városrészévé vált. A hely történetét a film jónéhány szereplő sztoriján keresztül meséli el. Ám mindent a narrátor nézőpontjából látunk: Buscape egy szegény fekete srác, aki túl törékeny és félős ahhoz, hogy bűnöző legyen, ugyanakkor túl okos ahhoz, hogy megelégedjen valamilyen alulfizetett munkával. Olyan erőszakos környezetben nő fel, ahol nem sok esélye van. A fiú azonban rájön, hogy más szemmel, egy művész szemével láthatja a valóságot: profi fotós lesz belőle. Számára ez jelenti a megváltást
999 Ft

Jay Jay - A kis repülõ 3.

JAY JAY - A KIS REPÜLŐ 3.
(DVD Film)

Nyáron, mikor lágy szellö fújdogál, és hófehér bárányfelhök kergetik egymást az égen, Harmatváros megelevenedik. Itt él Jay-Jay a kis repülö, valamint számtalan kedves barátja, akik benépesítik az eget és a földet. Repülj messzire, szárnyalj, mint a madárkák és közben hallgasd ahogy süvít a szél a füled mellett. Veled lesznek a barátaid, akikkel csodálatos kalandokat fogsz átélni. Emelkedj a magasba, és engedd, hogy a képzeleted olyan magasan szárnyaljon, amilyen magasan Jay-Jay és barátai repülnek a kéklő égen. A sorozat a szórakoztatás mellett a gyerekek tudását is bövíti, számos érdekes adat, és információ rejtözik az egyes epizódokban.

Webáruházunkat folyamatosan bővítjük. Bővebb kínálatunkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Megértésüket köszönjük!

Oldalainkat 209 vendég és 0 tag böngészi