Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókjába

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Neve *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó mégegyszer *
Email *
Email mégegyszer *
Captcha *
Reload Captcha
A kosár üres

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/neosz/data/www/neosz.hu/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 263
A kosár üres

Kiemelt ajánlatok:

Táskáink:

799 Ft HANADEKA Ovis ruhazsák
4 raktáron
1 599 Ft EVERLAST Hátizsák
12 raktáron

Notice: Undefined offset: 14 in /var/www/neosz/data/www/neosz.hu/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 263

Családi

999 Ft

Kickboxer 2. - Visszatérés

KICKBOXER 2. - VISSZATÉRÉS
(DVD Film)

David Sloan két éve szállt ki a ringből, azóta edzőtermet vezet, utódokat nevel, de nem akar többé versenyezni. A Nemzetközi Kickbox Szövetség etikátlan eszközöket, drogot, doppingszereket használ, bajnokait versenyről versenyre hajszolja és kihasználja. David ebből nem kér, ám tanítványát, Briant vonzza a pénz és a siker, és nem veszi észre, hogy csak csalinak használják, sőt még életét is könnyűszerrel feláldozzák. A tét nem más, mint hogy Davidet a ringbe csalják egy nagy visszavágóra, ahol bátyja, Kurt Sloan gyilkosával, Tong Poo-val mérkőzne meg.
999 Ft

Megúszni egy gyilkosságot

MEGÚSZNI EGY GYILKOSSÁGOT
(DVD Film)

Jack Lambert etikaprofesszornak hamarosan szembesülnie kell azokkal az elvekkel, amiket a katedráról hangoztat. Európából áttelepült szomszédjáról, a szelíd Mr. Mueller-ről ugyanis kiderül, hogy nem más, mint Karl Luger, a hírhedt birkenau-i rém. Lambert komoly dilemmával szembesül: bízza-e a dolgot az amerikai igazságszolgáltatás lassan őrlő malmaira, vagy maga vegyen elégtételt a tömeggyilkos náci bűnösön? Lambert hosszú tépelődések után dönt, ám hamar új fejlemények jutnak a tudomására, amelyek már egészen más etikai kérdéseket vetnek föl.
999 Ft

Pettson és Findus 5. - Kincsvadászat

PETTSON ÉS FINDUS 5. - KINCSVADÁSZAT
(DVD Film)

A sportklub szervezésében bolhapiacot tartanak, ahol persze nem bolhákat árulnak (ahogy azt Findus gondolná), hanem ócska kacatokat lehet adni-venni. Pettson is összeszedi régi dolgait a padláson – amikor Findus legnagyobb meglepetésére előkerül egy ósdi hajómodell. Azonban egy szerencsétlen balesetben az üvege ripityára törik, viszont kiesik belőle egy térkép, méghozzá a réges-régi kincstérkép. Pettson és Findus az éj leple alatt nekilát megkeresni a kincset, ami nem is olyan egyszerű dolog… A lemezen látható epizódok: - Robinson Pettson - Hívatlan vendégek - Kicsi és nagy - Kincsvadászat - Vaklárma

Webáruházunkat folyamatosan bővítjük. Bővebb kínálatunkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Megértésüket köszönjük!

Oldalainkat 102 vendég és 0 tag böngészi